Pagina's

05-12-2019

Over Nieuwetijdskinderen

Verschillende denkwijzen waar nieuwetijdskinderen vandaan komen:

Ze komen uit een ander deel van het universum.
Ze komen uit Egypte en Atlantis. Veel nieuwetijdskinderen schijnen spontane herinneringen te hebben uit deze tijd. Dezelfde problematiek uit Atlantis komt in deze tijd op een ander niveau weer terug.

Het zijn zielen van Aboriginals of indianen; zij schijnen een diepe verbinding te hebben met deze culturen en volken.

Het zijn oude zielen. Ze hoeven niet meer voor zichzelf te incarneren, maar zijn gekomen om de sprong naar de nieuwe tijd te helpen maken. Ze komen dus vrijwillig terug. Nelson Mandela was zo’n persoon. Hij was karma vrij en was gekomen om ons te helpen. Hij kende geen haat. Hij was gevoelig, aanraakbaar en kwetsbaar gebleven na zoveel jaar gevangenschap.

Het zijn kinderen die bij Maria Magdalena, Johannes en Michaël in een andere dimensie op “leerschool” zijn geweest. Ze zijn daardoor verlicht en hier gekomen om de wereld te helpen in haar overgangssituatie.

Wat komen nieuwetijdskinderen doen?
Ze banen een weg naar de vierde dimensie, de grote verandering. Door hun verhoogde energie zijn ze in staat om de lagere energie op aarde omhoog te tillen naar de vierde dimensie. Dit zal een wereld zijn waarin we telepathisch communiceren en in eenheid leven.
Ze houden ons een spiegel voor. Ze wekken ons op om bij ons eigen innerlijk weten te komen. Ze dwingen ons eerlijk en kwetsbaar te zijn. 
Ze helpen ons in onze groei naar bewustwording. 
Ze laten zien wat er komen gaat, want zelf hebben ze een aanvoelend weten. Ze weten wat
er in de ander omgaat. Ze leren ons de afgescheidenheid te overwinnen.

Alles is één. De individualiteit gaat verdwijnen.
Het zal gaan om wezenlijk contact. Ze geloven niet meer in schuld en straf en zonde. In wezen bestaat dit niet. Fouten zijn try-outs om te leren. Ze zetten ons op dit vlak in een nieuwe ontwikkeling. 
Ze leren ons te luisteren naar ons eigen innerlijk weten. 
Er is geen andere autoriteit nodig.

Wij zijn verschillende bloemen van het universum en elke bloem heeft zijn eigen betekenis. Het gaat niet meer om meer of minder. Ze leren ons alle vormen van manipulatie onder ogen te zien. Ze weten wat we denken en voelen, waarom zou je iets anders zeggen dan wat je denkt of wat je voelt? Ze leren ons in verbinding met de geestelijke wereld te leven, daarmee zal ons innerlijk weten groeien en
zullen we leren daarop te vertrouwen.


.................

https://www.facebook.com/profile.php?id=100070249359901 

Geen opmerkingen: